2011-01-12 12:07:38

Jön Keanu Reeves! :)

Vannak időszakok az ember életében, amikor úgy érzi, kicsit befelé kell fordulni, hagyni, hogy a család szeretete körülöleljen, akár egy puha, meleg takaró a zord, téli napokon. Nekem is tele lett a lelkem a tavalyi évem történéseivel, ezért olvastatok már olyan régen új bejegyzést tőlem. De most itt vagyok, újra sztárlesen. :)

 Kezdem felvenni a tempót, bár, nem tagadom, igen nehezemre esik. De remek segítséget kaptam ahhoz, hogy a lelkesedésem föltápászkodjon, valahonnan a béka feneke alól. Olyan interjúalanyokkal kezdődött számomra az Újév, akiket igazán érdekeseknek tartok, akiket nem volt nehéz órákon át faggatni az érdeklődésem lankadása nélkül.

Néhány napja Bencze Ilona színművésznővel beszélgettem egy nagyot annak apropóján, hogy Ő, aki aztán igazán nem a sajtó előtt való nagy kitárulkozásairól híres, vajon miért írt nemrégiben önéletrajzi könyvet? Persze, mielőtt elmentem hozzá, én is elolvastam. A tőle megszokott eleganciával, belső tartással mesélt életének legapróbb részleteiről, s nem hagyta ki a fájdalmakat, a vívódásokat sem. Hamar közös nevezőre jutottunk, mert a beszélgetésünk második percében kiderült, ő is hisz az Angyalok létezésében. :) Mondtam neki, sokan gondolják azt, hogy valami végképp elpattant bennem regényírás közben, a képzelet és a valóság határán, hogy mostanában mindig magammal hurcolok egy-egy Angyal-figurát, de nem érdekel. Mióta ősszel jártam egy igazi Angyalmédiumnál, és a segítségével elkezdtem kommunikálni a kis szárnyas segítőimmel, az életemben túl sok jó dolog történt ahhoz, hogy ne higgyek a létezésükben.

Aztán voltam Gáspár Sándornál, méghozzá az Üvegtigris 3 apropóján. Láttátok a filmet? Én könnyesre nevettem magam. Szerintem ez volt a sorozat legjobb része, és ezzel Róka megformálója is egyetért. Az Üvegtigris stábjáról tudni kell, hogy egymás legjobb barátai, így igazi jutalomjáték, amikor együtt dolgozhatnak, hiszen mindannyian elfoglalt színházi színészek, és civilben nem sok idejük jut arra, hogy találkozzanak. Ha mégis, azt általában a főszereplő és rendező, Rudolf Péter Őrség-beli kis házában teszik, ami a Tigris mellett szintén közös szerelmük. Nektek ki a kedvenc karakteretek a filmből? Nekem Róka. :) Már csak ezért is nagyon örültem a Gáspár Sándorral való találkozásnak. :)

Ezen a héten kaptam egy harmadik szép feladatot is: ugye, már Ti is hallottátok, hogy Keanu Reeves egy ideig Magyarországon fog lakni? A főszerkesztőnk megkért, hogy "vadásszam le", ahogy mifelénk mondják. :) A kollégáim már előre röhögnek a medve bőrére, hogy jövőre jön a Keanu ihlette könyvem. A sors fintora, hogy a Fényemberekben a megemlítés szintjén már most is ott van, pedig fogalmam sem volt, hogy ő lesz a következő "feladatom"! :-)

Január utolsó péntekén egy mini-olvasótalálkozót tartok, ahol egy kis beszélgetés mellett dedikálom az új könyvemet, a Gyémántfiút. Ha szeretnétek jönni, akkor ezzel kapcsolatban a Facebook olvasói klubban találtok részleteket, a címe:

www.facebook.com/gyemantfiu

Ígérem, mostantól sűrűbben jelentkezem! :) Bizonyára nagyon hiányoltatok. :) Bocsánat, az önirónia a személyiségem része, és harminc körül már nem változnak az emberek. :)

Szép hetet Nektek!

Kitti


Címkék:
Értékelés: 3.76 Hozzászólások: (0)
Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:
HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA: 0
Név:
E-mail cím:
Két szám összege: tizenhét meg tiz =
HOZZÁSZÓLÁS:

BLOG LEÍRÁSA

MAGAMRÓL

ÜZENŐFAL

2012-01-30 19:32:26 Kathy Kedves Kitti ! jan.25-n találkoztunk, de. 11-kor.Fantasztikus a Fényemberek,köszönöm Neked.

2011-12-21 14:44:41 Nati Kedves Kitti!
Teljesen elvarázsolt a könyved, vagyis csak a 21. fejezetig olvastam, mert addig van meg.
Kérlek küld el Nekem, mert majd megöl a kíváncsiság, hogy mi lesz Chris-sel és Jane-nel. Minden gondolatom a könyv körül forog.
Kérlek küld el nekem.
E-mail címem:
natika15@citromail.hu

2011-08-27 12:19:21 vityol Mikor és hol lehet olvasni a Smink nélkül folytatását? Nagyon jó!

2011-05-23 13:18:29 Stünde tévedtem a Féynembereket olvastam!!:D
már annyi könyvet elolvastam hogy néha nem tudom minek mi a címe:D

2011-02-07 19:28:08 Kriszti Kedves Kitti! Észveszejtő, ahogy írsz! Öröm, hogy ilyen tehetséggel áldott meg minket a Sors. A Gyémántfiút imádtam, most kezdem a Fényembereket. Azt kell hogy mondjam, jó a Harry Potter és a Twilight saga is remek... De ez mindkettőt veri! Miután elolvastam a könyved, én is írni kezdtem. Köszönöm, hogy megadtad ezt a csodás élményt!

2010-10-01 14:23:23 Relay Amikor egy általánosba jártunk, sosem gondoltam volna, hogy épp te leszel az, aki ekkora karriert fut majd be. Mindig is furcsa kis szerzet voltál, és emlékszem, hogy nem nagyon szerettek. Még mindig előttem van a kép, ahogy a fiúk elvették a verseid, amiket órán írtál, hangosan felolvasták szünetben és kinevettek miattuk. De nagyon büszke vagyok rád, mert mint ahogy ők, akik kiröhögtek téged, nem, de te elmondhatod magadról, hogy elértél valamit az életben! Gratulálok hozzá!

2010-09-22 22:46:38 mkcs Szia Kitti !

A kezdetektől a Fényemberekre vártam !
A Smink nélkül is tetszett és a Gyámántfiú is -végül belopta magát a szívembe - , de igazán kíváncsi vagyok a Fényemberek 2. fejezetére ! mkcs

2010-09-16 22:06:48 Ambrus Petrus Szia Kitti! Hihetetlen csaj vagy (Ezt jó értelemben mondom)! Imádok olvasni, ha valami megfog, a könyvet egyszerűen nem tudom lerakni( persze ha van rá időm). Volt már rá példa, hogy egy hónap alatt közel 4 ezer oldalt olvastam el. A lényeg, hogy amit írsz az változatos, mindig új, laza, kötöttségek nélküli. Egyszerűen fantasztikus. Puszika!

2010-09-14 16:15:47 monika65 Kedves Kitti!
Kíváncsi volnék a véleményedre... http://monika65.blog.nlcafe.hu
előre is kösz!!

2010-09-08 16:02:09 Gréty Robinson Szia Kitti!
Ez egyszerűen hihetetlen, amit a nagy utazásodon átéltél. Wow. Szerintem is :) Én is kíváncsi volnék, hogy én ki lehettem egyik előző életemben! Talán egyszer majd rászánom magam és utána kutatok! További szép napot!
Pusszantás: Gréty

2010-08-24 13:35:10 Melinda Szia! Nem voltunk osztálytársak, de én mindenesetre emlékszem rád. Középiskolában voltunk sulitársak. Mindössze 1 évig. Sajna. De jó volt az is. Sokat lehetett tőled tanulni. A diákok vezetőjeként példát mutattál. Szép napot továbbra is. -Melinda-

2010-08-23 11:14:51 Szurovecz Kitti Kedves Melinda! :-) Nagyon köszönöm. Most csiklandozza az oldalam a kíváncsiság, melyik Melinda lehetsz, mert 4 iskolába is jártam és mindenhol volt Melinda osztálytársam. :-)

2010-08-17 13:44:12 Melinda Szia Kitti! Már régen is látszott rajtad, hogy tehetséges vagy. Gratulálok a sikeredhez. -Egy régi iskolatársad-

2010-08-16 16:09:10 szurovecz.kitti Kedves Szeka! Mindig pontos i-vel írtam a nevem és magasról teszek a trendekre.:-)

2010-08-12 07:44:36 szeka Kitti, ha már olyan veszettül trendinek képzeled magad, miért nem írod y-al a végén a neved?

2010-08-09 08:59:43 Rita Szia Kitti! Te aztán érted, hogyan csigázd fel az ember érdeklődését :)).Biztos vagyok benne, hogy ez a könyved is nagy sikerű lesz majd, akárcsak a Gyémántfiú és a Smink nélkül. Gratula ;)

2010-07-29 10:54:53 Miri Kitti! A nice-on láttam egy cikket a készülő webes könyvedről és 1 nap alatt elolvastam az eddig kitett 220 oldalt! :-) Elképesztően jó és a Smink Nélkül beharangozója is nagyon felkeltette az érdeklődésem. Attól tartok, velem szereztél egy új rajongót! Puszi: Mirjam

2010-07-14 16:44:23 Weninger Reni Szia Kitti, nagyon örültem amikor a minap azt olvastam a Facebookon hogy lesz majd 2. regényed. Remélem, hogy a Smink Nélkül második része mert nagyon-nagyon tetszett nekem a könyv. :-) És mikor? Mert már a Gyémántfiút is elolvastam, azaz teljesen kifogytam belőled! :-) Szimpatikus hogy minden olvasóddal szóbaállsz és Te magad szerkeszted a rajongói oldalad. NAGYON SOK SIKERT KÍVÁNOK NEKED, HIHETETLEN TEHETSÉGGEL ÁLDOTT MEG A SORS! Szeretettel, Reni

2010-06-25 22:50:59 Solymos Zoltán :) Szia Kittilány! Szoktam nézegetni a blogod, értelmes gondolataid vannak, jól írsz, tetszik. A Smink Nélkül című könyved megvettem a csajomnak szülinapra, aztán meg lenyúltam tőle! :) Végre egy nő, aki meri nevén nevezni a dolgokat! A sztori iszonyú jó, letehetetlen regény és nem csak nőknek.

2010-06-21 19:43:30 Dani Andrea Bocs, Kitti, de már nálam is kiverte a biztosítékot!

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 4 meg 8 =:
HOZZÁSZÓLÁS:
© StoryOnline 2007