2010-12-12 15:50:34

Maggie Stiefvater és én! :)

Már megint rossz kislány voltam, és heteken át nem írtam a blogomba egy árva sort sem... hiába, annyi impulzus ért az elmúlt időszakban!! Tudtam én, hogy írni kéne, csak azt nem, hogy öntsem szavakba azt a rengeteg jót, amit Tőletek kaptam! :)

 Először is ott volt a Gyémántfiú könyvbemutató, ami után napokig kérleltem Gergőt: csípj meg, mert szerintem álmodom! Nagyon izgultam azon a bizonyos csütörtök délutánon, hogy vajon milyen lesz találkozni Veletek? Spirit, Beni és én már négykor ott voltunk a Florisban Évinél, és a hátsó irodába bújva, egymást bátorítva próbáltunk egy kicsit megnyugodni. Tudtuk, már csak kevesebb, mint egy óránk van, és jöttök... persze, rengeteg levelet váltottunk már a neten, de ez azért mégis más. :) Izgalmasabb, mint egy randi. Ja, mondtam már, hogy én a szerelmemet is interneten ismertem meg annak idején? :) A vele való első találkozáskor sem voltam kevésbé ideges, mint amikor Benneteket vártalak a Florisban. Geri a mai napig emlegeti: görcsben álltak a lábujjaim. (papucsban voltam, a konyhámban, és csirkét sütöttem neki. Jó lett. :-) )

... és Ti jöttetek. Én nem számoltam hányan voltatok, de Évi, akinek sikerült megőrizni a lélekjelenlétét, olyan 140 vendéget saccolt. :) Bevallom, sok dologra nem emlékszem, csak a boldog, mosolygós arcokra magam körül... nem ittam egyetlen kortyot sem, de megrészegített a tény, hogy ilyen sokan eljöttetek, dacolva a rossz idővel, az ország számos pontjáról, Spiritért, Benináért, és értem. Amit éreztem, azt egyszerűen nem tudom szavakba önteni. Egyszerűen fantasztikus volt! Köszönöm Nektek! :)

A másik csodás élmény alig egy héttel később ért, amikor is találkozhattam, és interjút készíthettem a Meglepetésnek Maggie Stiefvaterrel, a Shiver és a Linger írónőjével. A beszélgetésünk előtt rettenetesen izgultam, de ez csak addig tartott, míg Maggie be nem lépett a kis cukrászdába... akár a szomszédlány, úgy ült le a férjével, Edwarddal (:-) :-) :-) mondtam is neki, milyen divatos neve van) az asztalunkhoz, és pár perc múlva el is felejtettem, hogy egy világhírű írónővel beszélgetek. Maggie egy igazi energiabomba, folyamatosan poénkodik, nevet, és nagyon-nagyon szereti a férjét... ez érezhető minden egyes gesztusából. Amíg Maggie-t fotózták, addig Ed, rendőr lévén az U.S.A.- beli igazságszolgáltatásról szóló történeteivel szórakoztatott, s végül meghívtak a másnapi farkas simogatás elnevezésű programra is. :)

Naná, hogy mentem! A farkasok gyönyörűek voltak, és nagyon-nagyon aranyosak! Maggie hatalmas puszikat kapott tőlük, és szó szerint ledöntötték őt a lábáról. Ki tudja, talán érezték, hogy a vérfarkas regények írónője behatóan foglalkozott az életükkel... :-) Igen látványosan fejezték ki hálájukat Maggie felé, amit képekben is láthattok, méghozzá a Meglepetés jövőheti számában.

Ott a könyvesboltok polcain a Gyémántfiú... ezt együtt értük el, tudjátok, ugye? Soha el nem múló hálával tartozom Nektek, s köszönettel azért, amiért végigjártátok velem ezt az ingoványos utat. A Facebook klubban időről időre indítok játékokat, amiken meg is lehet nyerni a könyvet. Ha van kedvetek, csatlakozzatok!

www.facebook.com/gyemantfiu

Valamint, ha elolvastátok a regényt, bátran jelezzétek nekem az info@szuroveczkitti.hu e-mail címen, és ajándékul megkapjátok tőlem a folytatás, a Borostyánkönny első fejezetét. Ha van véleményetek, kritikátok a történetről, ne kíméljetek! :-)

Szeretettel kívánok Nektek nagyon boldog ünnepi készülődést!

Kitti


Címkék:
Értékelés: 3.78 Hozzászólások: (1)
Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:
HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA: 1
bulvármédiás

Kedves Kitti!

Meg fogsz lepődni, de nekem is sikerült beszereznem a könyvet (igen kalandos módon: az első könyvesboltban a rendszer szerint volt, de fizikailag nem találták...), és már érlelődik belőle a kritikám is.
2010-12-12 20:57:50

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: négy meg tizenkettő =
HOZZÁSZÓLÁS:

BLOG LEÍRÁSA

MAGAMRÓL

ÜZENŐFAL

2012-01-30 19:32:26 Kathy Kedves Kitti ! jan.25-n találkoztunk, de. 11-kor.Fantasztikus a Fényemberek,köszönöm Neked.

2011-12-21 14:44:41 Nati Kedves Kitti!
Teljesen elvarázsolt a könyved, vagyis csak a 21. fejezetig olvastam, mert addig van meg.
Kérlek küld el Nekem, mert majd megöl a kíváncsiság, hogy mi lesz Chris-sel és Jane-nel. Minden gondolatom a könyv körül forog.
Kérlek küld el nekem.
E-mail címem:
natika15@citromail.hu

2011-08-27 12:19:21 vityol Mikor és hol lehet olvasni a Smink nélkül folytatását? Nagyon jó!

2011-05-23 13:18:29 Stünde tévedtem a Féynembereket olvastam!!:D
már annyi könyvet elolvastam hogy néha nem tudom minek mi a címe:D

2011-02-07 19:28:08 Kriszti Kedves Kitti! Észveszejtő, ahogy írsz! Öröm, hogy ilyen tehetséggel áldott meg minket a Sors. A Gyémántfiút imádtam, most kezdem a Fényembereket. Azt kell hogy mondjam, jó a Harry Potter és a Twilight saga is remek... De ez mindkettőt veri! Miután elolvastam a könyved, én is írni kezdtem. Köszönöm, hogy megadtad ezt a csodás élményt!

2010-10-01 14:23:23 Relay Amikor egy általánosba jártunk, sosem gondoltam volna, hogy épp te leszel az, aki ekkora karriert fut majd be. Mindig is furcsa kis szerzet voltál, és emlékszem, hogy nem nagyon szerettek. Még mindig előttem van a kép, ahogy a fiúk elvették a verseid, amiket órán írtál, hangosan felolvasták szünetben és kinevettek miattuk. De nagyon büszke vagyok rád, mert mint ahogy ők, akik kiröhögtek téged, nem, de te elmondhatod magadról, hogy elértél valamit az életben! Gratulálok hozzá!

2010-09-22 22:46:38 mkcs Szia Kitti !

A kezdetektől a Fényemberekre vártam !
A Smink nélkül is tetszett és a Gyámántfiú is -végül belopta magát a szívembe - , de igazán kíváncsi vagyok a Fényemberek 2. fejezetére ! mkcs

2010-09-16 22:06:48 Ambrus Petrus Szia Kitti! Hihetetlen csaj vagy (Ezt jó értelemben mondom)! Imádok olvasni, ha valami megfog, a könyvet egyszerűen nem tudom lerakni( persze ha van rá időm). Volt már rá példa, hogy egy hónap alatt közel 4 ezer oldalt olvastam el. A lényeg, hogy amit írsz az változatos, mindig új, laza, kötöttségek nélküli. Egyszerűen fantasztikus. Puszika!

2010-09-14 16:15:47 monika65 Kedves Kitti!
Kíváncsi volnék a véleményedre... http://monika65.blog.nlcafe.hu
előre is kösz!!

2010-09-08 16:02:09 Gréty Robinson Szia Kitti!
Ez egyszerűen hihetetlen, amit a nagy utazásodon átéltél. Wow. Szerintem is :) Én is kíváncsi volnék, hogy én ki lehettem egyik előző életemben! Talán egyszer majd rászánom magam és utána kutatok! További szép napot!
Pusszantás: Gréty

2010-08-24 13:35:10 Melinda Szia! Nem voltunk osztálytársak, de én mindenesetre emlékszem rád. Középiskolában voltunk sulitársak. Mindössze 1 évig. Sajna. De jó volt az is. Sokat lehetett tőled tanulni. A diákok vezetőjeként példát mutattál. Szép napot továbbra is. -Melinda-

2010-08-23 11:14:51 Szurovecz Kitti Kedves Melinda! :-) Nagyon köszönöm. Most csiklandozza az oldalam a kíváncsiság, melyik Melinda lehetsz, mert 4 iskolába is jártam és mindenhol volt Melinda osztálytársam. :-)

2010-08-17 13:44:12 Melinda Szia Kitti! Már régen is látszott rajtad, hogy tehetséges vagy. Gratulálok a sikeredhez. -Egy régi iskolatársad-

2010-08-16 16:09:10 szurovecz.kitti Kedves Szeka! Mindig pontos i-vel írtam a nevem és magasról teszek a trendekre.:-)

2010-08-12 07:44:36 szeka Kitti, ha már olyan veszettül trendinek képzeled magad, miért nem írod y-al a végén a neved?

2010-08-09 08:59:43 Rita Szia Kitti! Te aztán érted, hogyan csigázd fel az ember érdeklődését :)).Biztos vagyok benne, hogy ez a könyved is nagy sikerű lesz majd, akárcsak a Gyémántfiú és a Smink nélkül. Gratula ;)

2010-07-29 10:54:53 Miri Kitti! A nice-on láttam egy cikket a készülő webes könyvedről és 1 nap alatt elolvastam az eddig kitett 220 oldalt! :-) Elképesztően jó és a Smink Nélkül beharangozója is nagyon felkeltette az érdeklődésem. Attól tartok, velem szereztél egy új rajongót! Puszi: Mirjam

2010-07-14 16:44:23 Weninger Reni Szia Kitti, nagyon örültem amikor a minap azt olvastam a Facebookon hogy lesz majd 2. regényed. Remélem, hogy a Smink Nélkül második része mert nagyon-nagyon tetszett nekem a könyv. :-) És mikor? Mert már a Gyémántfiút is elolvastam, azaz teljesen kifogytam belőled! :-) Szimpatikus hogy minden olvasóddal szóbaállsz és Te magad szerkeszted a rajongói oldalad. NAGYON SOK SIKERT KÍVÁNOK NEKED, HIHETETLEN TEHETSÉGGEL ÁLDOTT MEG A SORS! Szeretettel, Reni

2010-06-25 22:50:59 Solymos Zoltán :) Szia Kittilány! Szoktam nézegetni a blogod, értelmes gondolataid vannak, jól írsz, tetszik. A Smink Nélkül című könyved megvettem a csajomnak szülinapra, aztán meg lenyúltam tőle! :) Végre egy nő, aki meri nevén nevezni a dolgokat! A sztori iszonyú jó, letehetetlen regény és nem csak nőknek.

2010-06-21 19:43:30 Dani Andrea Bocs, Kitti, de már nálam is kiverte a biztosítékot!

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 3 meg 6 =:
HOZZÁSZÓLÁS:
© StoryOnline 2007