2010-10-15 12:44:43

X-faktor kulisszatitkok!

Egy újságíró életében az ősz igazi hajsza, tekintve, hogy ilyenkor dübörögnek a tehetségkutató műsorok. Karácsonyig meg sem állunk! Persze, azért élvezem, hogy bepillanthatok a kulisszák mögé. Többek között, ezért is szép ez a szakma. Az ember mindent picit előbb tud, mint mások. :-)

 

A minap az X-Faktor házban jártam, ahol már minden versenyző az izgalom felhőjében lebeg. Kicsit rezignáltak, kicsit fáradtak, fel vannak spannolva, de ez így normális, hiszen nagyon sok múlik azon, hogy sikerül nekik a szombati verseny. Senki nem szeretne elsőként kiesni a mezőnyből, de valakinek azért muszáj...erre nem akarnak gondolni. Most még. Csak arra koncentrálnak, hogy a legjobbat hozzák ki magukból.

Takács Nikolasz azt mesélte, alig tud aludni éjjel, mert az adrenalin egész nap tombol az ereiben. A napjuk percről percre be van osztva: meg kell felelni énektanárnak, koreográfusnak, mentornak - ezek a dolgok pedig súlyos terheket rónak rájuk, de már nagyon várják a szombati megmérettetést. Miközben beszélgettünk, észrevettem a gyémántra hajazó fülbevalóját, és mosolyogtam magamban...tudjátok, az én gyémántfiúmat is Nicknek hívják, már csak ezért is az olvasóim nagy kedvence. Az egyik lány a "kemény magból" Nikolasz rajongói klubot hozott létre a Facebookon...:-)

Vastag Csabát már régen ismerem - még a Popdarálók zenekar tagja volt, és egész másként nézett ki, amikor először találkoztunk. A haja például hosszú volt, és rengeteget panaszkodott miatta, mert folyton begöndörödött, és egy hajvasalóval a táskájában járt-kelt nap, mint nap. Már akkor kiszúrtam a különleges ékszerét: Csabi egy villát hord a kezén, karkötőnek meghajlítva. A stílus sokat változott, de a villa maradt...reméljük, szerencsét hoz majd neki a színpadon. Figyeljétek az adásban, lesz-e villája, vagy sem!

Domonkos Fanni az X-faktor mellé egy bizonyos tavasztündér faktort is kapott, amikor a világra jött. :-) Szürke, szeles őszi nap volt, amikor találkoztunk, a szürke, szeles belvárosban, ő pedig üde zöldben, mosolyogva, csacsogva osztotta a pozitív energiát mindenkinek, aki csak a közelébe ment. Elmesélte, hogy nem szereti a beszédhangját, mert elég sokan kritizálják miatta. Azt gondolják, affektál, pedig ő tényleg olyan orgánumot kapott a sorstól, mintha folyamatosan héliumot szívna. Ez a találó gondolat a főszerkesztőmtől származik, Fanni pedig egyetért. :-) De amikor elkezd énekelni...ég és föld egybeszakad. :-)

Egyet kell értenem a mentorokkal: akik bekerültek az X-Faktor döntőjébe, azokban megvan az a bizonyos plusz, ami igazi sztárrá emel egy előadót. Már csak az a kérdés, a műsorban megszerzett népszerűségét ki milyen ügyesen kamatoztatja majd a jövőben. Ti egyébként kinek drukkoltok?

Más téma: kiadás előtti hajrában van a Gyémántfiú, és a könyvkiadó arról szeretne tájékozódni, milyen példányszámban érdemes megjelentetni a regényem. Ezért a honlapomon ma egy hírlevél opció indul, amire e-mail címmel feliratkozva jelezhetitek, hogy Benneteket érdekel a könyv. A fenti Gyémántfiú banneren keresztül könnyen elérhetitek. Mindenkinek köszönöm, aki egy-két klikkeléssel hozzájárul a második könyvem sikeréhez! :-)

Szeretettel:

Kitti


Címkék:
Értékelés: 4.20 Hozzászólások: (3)
Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:
HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA: 3
bulvármédiás

Kedves Kitti!

Igazából nem bántottál meg, csak eszembe juttattad az egyetemi éveimet, amikor is én is relatív közel voltam a tűzhöz, és általában korábban tudtam dolgokról.

Ami meg a tv szereplést illeti, ebben sok igazság van: ma is a televízió a legfontosabb médium, még ha a részesedése évről-évre csökken. Azonban az átjárás szvsz nem olyan elhatárolt, különösen ha azt vesszük, hogy most már mindegyik csatorna hivatkozik a weboldalán található hosszabb anyagról - bár jelenleg az életkor előrehaladtával szűkül ez a szám.
2010-10-17 16:03:26

szurovecz.kitti

Kedves Bulvármédiás!
Eszem ágában sem volt rossz érzéseket ébreszteni Benned, nagyon sajnálom. :(
Egyébként pedig olyan régen "levelezünk" már, hogy nagyon kíváncsi vagyok, ki lehet a nickneved mögött?Esetleg írhatnál egy pár sort nekem az info@szuroveczkitti.hu-ra,és akkor megpróbálnék segíteni valamit.
A témáról pedig: a felfokozott érdeklődés, ami a tehetségkutatókat övezi, a tévés megjenelés értéke ezeknek az előadóknak felbecsülhetetlen értékű.Ma, Magyarországon, aki nem szerepel a tévében, az gyakorlatilag nincs, legyen bármilyen tehetséges - most egykori "mentoromat" idéztem. :-)Jó, jó, tényleg nagyon remek, hogy van az internet, de sokszor a weben videókat nézők és a tévézők között nincs átjárás. Mint ahogy nem biztos hogy olvas nyomtatott újságot az, aki a weben böngészi a híreket.Abban igazat adok, hogy valóban erősen menedzsmentfüggő is, ki miként sáfárkodik a megszerzett népszerűséggel.
Üdvözlettel:
Kitti
2010-10-15 15:58:59

bulvármédiás

Kedves Kitti!

"Többek között, ezért is szép ez a szakma. Az ember mindent picit előbb tud, mint mások."
Ne fájdítsd a szívemet, lécci! (jelenleg munkanélküli vagyok...)

"Már csak az a kérdés, a műsorban megszerzett népszerűségét ki milyen ügyesen kamatoztatja majd a jövőben."

Ez nem csak rajtuk múlik, hanem a menedzserükön és a körülötte ólálkodó stábon is. Mert ha ilyeneket kalapálnak össze www.youtube.com/watch?v=uL68SHy2xJY , akkor inkább inkább váltsanak szakmát!

Meg különben is: ma a net társadalomban nem kellenek ilyen műsorok, hogy egy énekes ismert és népszerű legyen.
2010-10-15 15:38:55

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: húsz meg tizenhárom =
HOZZÁSZÓLÁS:

BLOG LEÍRÁSA

MAGAMRÓL

ÜZENŐFAL

2012-01-30 19:32:26 Kathy Kedves Kitti ! jan.25-n találkoztunk, de. 11-kor.Fantasztikus a Fényemberek,köszönöm Neked.

2011-12-21 14:44:41 Nati Kedves Kitti!
Teljesen elvarázsolt a könyved, vagyis csak a 21. fejezetig olvastam, mert addig van meg.
Kérlek küld el Nekem, mert majd megöl a kíváncsiság, hogy mi lesz Chris-sel és Jane-nel. Minden gondolatom a könyv körül forog.
Kérlek küld el nekem.
E-mail címem:
natika15@citromail.hu

2011-08-27 12:19:21 vityol Mikor és hol lehet olvasni a Smink nélkül folytatását? Nagyon jó!

2011-05-23 13:18:29 Stünde tévedtem a Féynembereket olvastam!!:D
már annyi könyvet elolvastam hogy néha nem tudom minek mi a címe:D

2011-02-07 19:28:08 Kriszti Kedves Kitti! Észveszejtő, ahogy írsz! Öröm, hogy ilyen tehetséggel áldott meg minket a Sors. A Gyémántfiút imádtam, most kezdem a Fényembereket. Azt kell hogy mondjam, jó a Harry Potter és a Twilight saga is remek... De ez mindkettőt veri! Miután elolvastam a könyved, én is írni kezdtem. Köszönöm, hogy megadtad ezt a csodás élményt!

2010-10-01 14:23:23 Relay Amikor egy általánosba jártunk, sosem gondoltam volna, hogy épp te leszel az, aki ekkora karriert fut majd be. Mindig is furcsa kis szerzet voltál, és emlékszem, hogy nem nagyon szerettek. Még mindig előttem van a kép, ahogy a fiúk elvették a verseid, amiket órán írtál, hangosan felolvasták szünetben és kinevettek miattuk. De nagyon büszke vagyok rád, mert mint ahogy ők, akik kiröhögtek téged, nem, de te elmondhatod magadról, hogy elértél valamit az életben! Gratulálok hozzá!

2010-09-22 22:46:38 mkcs Szia Kitti !

A kezdetektől a Fényemberekre vártam !
A Smink nélkül is tetszett és a Gyámántfiú is -végül belopta magát a szívembe - , de igazán kíváncsi vagyok a Fényemberek 2. fejezetére ! mkcs

2010-09-16 22:06:48 Ambrus Petrus Szia Kitti! Hihetetlen csaj vagy (Ezt jó értelemben mondom)! Imádok olvasni, ha valami megfog, a könyvet egyszerűen nem tudom lerakni( persze ha van rá időm). Volt már rá példa, hogy egy hónap alatt közel 4 ezer oldalt olvastam el. A lényeg, hogy amit írsz az változatos, mindig új, laza, kötöttségek nélküli. Egyszerűen fantasztikus. Puszika!

2010-09-14 16:15:47 monika65 Kedves Kitti!
Kíváncsi volnék a véleményedre... http://monika65.blog.nlcafe.hu
előre is kösz!!

2010-09-08 16:02:09 Gréty Robinson Szia Kitti!
Ez egyszerűen hihetetlen, amit a nagy utazásodon átéltél. Wow. Szerintem is :) Én is kíváncsi volnék, hogy én ki lehettem egyik előző életemben! Talán egyszer majd rászánom magam és utána kutatok! További szép napot!
Pusszantás: Gréty

2010-08-24 13:35:10 Melinda Szia! Nem voltunk osztálytársak, de én mindenesetre emlékszem rád. Középiskolában voltunk sulitársak. Mindössze 1 évig. Sajna. De jó volt az is. Sokat lehetett tőled tanulni. A diákok vezetőjeként példát mutattál. Szép napot továbbra is. -Melinda-

2010-08-23 11:14:51 Szurovecz Kitti Kedves Melinda! :-) Nagyon köszönöm. Most csiklandozza az oldalam a kíváncsiság, melyik Melinda lehetsz, mert 4 iskolába is jártam és mindenhol volt Melinda osztálytársam. :-)

2010-08-17 13:44:12 Melinda Szia Kitti! Már régen is látszott rajtad, hogy tehetséges vagy. Gratulálok a sikeredhez. -Egy régi iskolatársad-

2010-08-16 16:09:10 szurovecz.kitti Kedves Szeka! Mindig pontos i-vel írtam a nevem és magasról teszek a trendekre.:-)

2010-08-12 07:44:36 szeka Kitti, ha már olyan veszettül trendinek képzeled magad, miért nem írod y-al a végén a neved?

2010-08-09 08:59:43 Rita Szia Kitti! Te aztán érted, hogyan csigázd fel az ember érdeklődését :)).Biztos vagyok benne, hogy ez a könyved is nagy sikerű lesz majd, akárcsak a Gyémántfiú és a Smink nélkül. Gratula ;)

2010-07-29 10:54:53 Miri Kitti! A nice-on láttam egy cikket a készülő webes könyvedről és 1 nap alatt elolvastam az eddig kitett 220 oldalt! :-) Elképesztően jó és a Smink Nélkül beharangozója is nagyon felkeltette az érdeklődésem. Attól tartok, velem szereztél egy új rajongót! Puszi: Mirjam

2010-07-14 16:44:23 Weninger Reni Szia Kitti, nagyon örültem amikor a minap azt olvastam a Facebookon hogy lesz majd 2. regényed. Remélem, hogy a Smink Nélkül második része mert nagyon-nagyon tetszett nekem a könyv. :-) És mikor? Mert már a Gyémántfiút is elolvastam, azaz teljesen kifogytam belőled! :-) Szimpatikus hogy minden olvasóddal szóbaállsz és Te magad szerkeszted a rajongói oldalad. NAGYON SOK SIKERT KÍVÁNOK NEKED, HIHETETLEN TEHETSÉGGEL ÁLDOTT MEG A SORS! Szeretettel, Reni

2010-06-25 22:50:59 Solymos Zoltán :) Szia Kittilány! Szoktam nézegetni a blogod, értelmes gondolataid vannak, jól írsz, tetszik. A Smink Nélkül című könyved megvettem a csajomnak szülinapra, aztán meg lenyúltam tőle! :) Végre egy nő, aki meri nevén nevezni a dolgokat! A sztori iszonyú jó, letehetetlen regény és nem csak nőknek.

2010-06-21 19:43:30 Dani Andrea Bocs, Kitti, de már nálam is kiverte a biztosítékot!

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 1 meg 17 =:
HOZZÁSZÓLÁS:
© StoryOnline 2007