2010-09-16 11:27:41

A sztárok új diétás csodája

Én úgy működöm, - s gondolom Ti is, - hogy amiről sokat beszélnek körülöttem, az előbb-utóbb elkezd érdekelni. Így voltam akkor is, amikor nap, mint nap hallottam valamilyen formában az "édesgyökér" kifejezést, szerencsére nem rám mondták. :-) A sztárok által kedvelt, új fogyasztó csodaszerről van szó.

 

Peller Marianna és testvére, a népszerű színésznő, Anna már évek óta hadakoznak a kilókkal, több-kevesebb sikerrel. Nincs ezzel másként Jáksó Laci sem, aki saját bevallása szerint sokkal jobban szereti annál a szalonnát fehérkenyérrel éjfélkor, minthogy igazi, kőkemény diétába kezdjen. Hasonlóképpen vélekedik erről a kérdésről Gombos Edina is, aki él-hal a magyaros konyháért, nem szeret az éhségtől szenvedni, viszont úgy érezte, van rajta néhány fölösleges kiló.

S hogy mi a közös bennük? Az, hogy mindegyiküknek egy dolog oldotta meg a problémáját: egy olyan készítmény, amit magyar kutatók fejlesztettek ki kifejezetten azoknak a fogynivágyóknak, akik képtelenek megálljt parancsolni az étvágyuknak. Persze, mondják, kalóriacsökkentés nélkül fogyni nem lehet. Ez igaz is, ám nem akkor, ha valami úgymond "takarékra teszi" a hízásra hajlamosító géneket, felpörgeti az anyagcserét és kicsit visszafogja a falási kényszert. Ezt tudja a hírességek által kedvelt új diétás csoda, ami magában hordozza a hatóanyagot: az édesgyökérből kivont glabridint- és ez a kulcs.

Régebben az is meglátszott rajtam, ha egy meggymagot lenyeltem keresztbe, olyan vékony voltam. De amikor anyuka lettem, ez megváltozott: átalakult a hormonháztartásom és itt is, ott is megjelentek kicsi - de a hiúságomat bántó - párnácskák. Három év leforgása alatt eljutottam odáig, hogy minden nap sportolok - futás, torna, biciklizés, - de még így is rögtön észreveszem magamon, ha csak egy hétre is elengedem magam lakmározás terén. Nem akartam az új csodaszerről írni, míg ki nem próbáltam - általában mindent kipróbálok, minden voltam már, csak akasztott ember nem. A legdurvább a swingerklubban tett látogatásom volt, ehhez képest az édesgyökér-kivonat tesztelése semmiségnek tűnt. :-)

Szóval, lényeg, hogy működik, ezért akartam erről a felfedezésemről okvetlen mesélni Nektek. Elkezdtem használni, s mellette, ettem, amennyi jólesett. Egy hónappal később ráálltam a mérlegre, az eredmény: mínusz két kiló, azt hittem rosszul látok. :-) Az én esetemben ez arra jó, hogy elengedhessem magam, hogy alkalmanként este tízkor is elpusztíthassam a párom által sütött három nutelláspalacsintát - lelkifurdalás nélkül. :-) Különben is, a férfiak szeretik, ha egy nőnek jó az étvágya. :-) A regényírással töltött éjszakákat pedig egyszerűen nem tudom végigcsinálni csoki és tejeskávé nélkül, ez van.

Erről jut eszembe: már csak három hét és sajnos, "le kell kapcsolnom" a honlapomon a Gyémántfiú történetet, mert november 15-én megjelenik. A Kiadónak tett ígéretem szerint az utolsó 100 oldalt már csak a könyvben olvashatjátok el. Ez az ára annak, hogy a polcunkra tehessük. DE: októberben felkerül a weboldalra a Fényemberek első fejezete. :-) Bízom benne, hogy Christ és Jane-t is úgy tudjátok majd szeretni, mint Nicket és Heily-t. :-)

Szép Napot!

Kitti


Címkék:
Értékelés: 5.00 Hozzászólások: (11)
Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:
HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA: 11
Nephra

Szia!

Bár nem a cikk aktualitása, gondoltam megosztom, ha még nem láttad:

Anne, diszdobozos DVD :D

avonleamedia.com/anna-anne-of-green-gables.html />
Üdv!
2010-09-30 13:27:07

Szurovecz Kitti

Kedves Erika,
kérlek, érdeklődj az info@szuroveczkitti.hu e-mailcímemen. Köszönöm! :)
2010-09-24 13:24:22

Török Erika

Szia Kitti!

Már hallottam erről az édesgyökérkivonatot tartalmazó készítményről, azonban nem tudtam meg a nevét. Kérlek áruld el, mi a készítmény neve. Köszi a segítséget.
2010-09-24 13:22:45

kispanni

Kedves Kitty ! Szerintem Te megértetted amiről írtam, és tudod, hogy ez semmiképpen sem ellened irányult, hiszen tehetséged vitathatatlan, stílusod lenyűgöző, a történet pedig fordulatos. Minden egyben van a sikerhez, amit szívből kívánok is. Ugyanakkor azt is meg kell jegyeznem, hogy a vitát és számomra ellenszenvet kiváltó véleményem nem változott. Félreértik akik azt vélik, hogy a könyv megvétele jelent számomra problémát, s azok is akik potyalesőnek könyveltek el azzal, hogy csak az ingyen olvasás jó nekem. Tiszteletben tartom a véleményüket és meg is értem. Én úgy gondolom mindezek mellett, hogy vagy olyan tehetséges, s mint látható a weben olyan sikeres és kedvelt, ami nem indokolta, hogy a kiadód diktáljon, s alávesd magad a diktátumuknak. Megbántani semmiképpen nem akartalak, hiszen már az eddig megjelent fejezetekért is mindenki -én is - aki olvasta köszönettel tartozik, s én köszönöm is az eddigi élményeket. Az pedig, hogy véleményem hozzászólásokat provokált számodra további elismeréseket jelent, tehát már ez okból is nem volt haszontalan. További jó munkát!
2010-09-20 11:06:47

szurovecz.kitti

Kedves Kispanni!
A többiek azért ilyen jólértesültek, mert tagok a Facebook-on fellelhető Gyémántfiú olvasói klubban, ahol napi szintű kommunikáció folyik a regényről jó hangulatban, sok játékkal és beszélgetéssel. :) Javaslom, hogy csatlakozz, ha van kedved. :)
Üdvözlettel:
Szurovecz Kitti
2010-09-20 10:16:07

kispanni

-" Ha kitennék a történet végét a honlapra "...én is megvásároltam volna a könyvet eredeti szándékom szerint---nem panaszkodtam, nem is háborodtam fel, csak a véleményem leírtam--a hozzám szólók írásaiból megtudhattam, hogy ők a leendő kiadót is ismerik, sőt a történet könyv formában való kiadását is elérték---
2010-09-20 07:14:15

    1 2    Következő 6 »

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: húsz meg tizenhét =
HOZZÁSZÓLÁS:

BLOG LEÍRÁSA

MAGAMRÓL

ÜZENŐFAL

2012-01-30 19:32:26 Kathy Kedves Kitti ! jan.25-n találkoztunk, de. 11-kor.Fantasztikus a Fényemberek,köszönöm Neked.

2011-12-21 14:44:41 Nati Kedves Kitti!
Teljesen elvarázsolt a könyved, vagyis csak a 21. fejezetig olvastam, mert addig van meg.
Kérlek küld el Nekem, mert majd megöl a kíváncsiság, hogy mi lesz Chris-sel és Jane-nel. Minden gondolatom a könyv körül forog.
Kérlek küld el nekem.
E-mail címem:
natika15@citromail.hu

2011-08-27 12:19:21 vityol Mikor és hol lehet olvasni a Smink nélkül folytatását? Nagyon jó!

2011-05-23 13:18:29 Stünde tévedtem a Féynembereket olvastam!!:D
már annyi könyvet elolvastam hogy néha nem tudom minek mi a címe:D

2011-02-07 19:28:08 Kriszti Kedves Kitti! Észveszejtő, ahogy írsz! Öröm, hogy ilyen tehetséggel áldott meg minket a Sors. A Gyémántfiút imádtam, most kezdem a Fényembereket. Azt kell hogy mondjam, jó a Harry Potter és a Twilight saga is remek... De ez mindkettőt veri! Miután elolvastam a könyved, én is írni kezdtem. Köszönöm, hogy megadtad ezt a csodás élményt!

2010-10-01 14:23:23 Relay Amikor egy általánosba jártunk, sosem gondoltam volna, hogy épp te leszel az, aki ekkora karriert fut majd be. Mindig is furcsa kis szerzet voltál, és emlékszem, hogy nem nagyon szerettek. Még mindig előttem van a kép, ahogy a fiúk elvették a verseid, amiket órán írtál, hangosan felolvasták szünetben és kinevettek miattuk. De nagyon büszke vagyok rád, mert mint ahogy ők, akik kiröhögtek téged, nem, de te elmondhatod magadról, hogy elértél valamit az életben! Gratulálok hozzá!

2010-09-22 22:46:38 mkcs Szia Kitti !

A kezdetektől a Fényemberekre vártam !
A Smink nélkül is tetszett és a Gyámántfiú is -végül belopta magát a szívembe - , de igazán kíváncsi vagyok a Fényemberek 2. fejezetére ! mkcs

2010-09-16 22:06:48 Ambrus Petrus Szia Kitti! Hihetetlen csaj vagy (Ezt jó értelemben mondom)! Imádok olvasni, ha valami megfog, a könyvet egyszerűen nem tudom lerakni( persze ha van rá időm). Volt már rá példa, hogy egy hónap alatt közel 4 ezer oldalt olvastam el. A lényeg, hogy amit írsz az változatos, mindig új, laza, kötöttségek nélküli. Egyszerűen fantasztikus. Puszika!

2010-09-14 16:15:47 monika65 Kedves Kitti!
Kíváncsi volnék a véleményedre... http://monika65.blog.nlcafe.hu
előre is kösz!!

2010-09-08 16:02:09 Gréty Robinson Szia Kitti!
Ez egyszerűen hihetetlen, amit a nagy utazásodon átéltél. Wow. Szerintem is :) Én is kíváncsi volnék, hogy én ki lehettem egyik előző életemben! Talán egyszer majd rászánom magam és utána kutatok! További szép napot!
Pusszantás: Gréty

2010-08-24 13:35:10 Melinda Szia! Nem voltunk osztálytársak, de én mindenesetre emlékszem rád. Középiskolában voltunk sulitársak. Mindössze 1 évig. Sajna. De jó volt az is. Sokat lehetett tőled tanulni. A diákok vezetőjeként példát mutattál. Szép napot továbbra is. -Melinda-

2010-08-23 11:14:51 Szurovecz Kitti Kedves Melinda! :-) Nagyon köszönöm. Most csiklandozza az oldalam a kíváncsiság, melyik Melinda lehetsz, mert 4 iskolába is jártam és mindenhol volt Melinda osztálytársam. :-)

2010-08-17 13:44:12 Melinda Szia Kitti! Már régen is látszott rajtad, hogy tehetséges vagy. Gratulálok a sikeredhez. -Egy régi iskolatársad-

2010-08-16 16:09:10 szurovecz.kitti Kedves Szeka! Mindig pontos i-vel írtam a nevem és magasról teszek a trendekre.:-)

2010-08-12 07:44:36 szeka Kitti, ha már olyan veszettül trendinek képzeled magad, miért nem írod y-al a végén a neved?

2010-08-09 08:59:43 Rita Szia Kitti! Te aztán érted, hogyan csigázd fel az ember érdeklődését :)).Biztos vagyok benne, hogy ez a könyved is nagy sikerű lesz majd, akárcsak a Gyémántfiú és a Smink nélkül. Gratula ;)

2010-07-29 10:54:53 Miri Kitti! A nice-on láttam egy cikket a készülő webes könyvedről és 1 nap alatt elolvastam az eddig kitett 220 oldalt! :-) Elképesztően jó és a Smink Nélkül beharangozója is nagyon felkeltette az érdeklődésem. Attól tartok, velem szereztél egy új rajongót! Puszi: Mirjam

2010-07-14 16:44:23 Weninger Reni Szia Kitti, nagyon örültem amikor a minap azt olvastam a Facebookon hogy lesz majd 2. regényed. Remélem, hogy a Smink Nélkül második része mert nagyon-nagyon tetszett nekem a könyv. :-) És mikor? Mert már a Gyémántfiút is elolvastam, azaz teljesen kifogytam belőled! :-) Szimpatikus hogy minden olvasóddal szóbaállsz és Te magad szerkeszted a rajongói oldalad. NAGYON SOK SIKERT KÍVÁNOK NEKED, HIHETETLEN TEHETSÉGGEL ÁLDOTT MEG A SORS! Szeretettel, Reni

2010-06-25 22:50:59 Solymos Zoltán :) Szia Kittilány! Szoktam nézegetni a blogod, értelmes gondolataid vannak, jól írsz, tetszik. A Smink Nélkül című könyved megvettem a csajomnak szülinapra, aztán meg lenyúltam tőle! :) Végre egy nő, aki meri nevén nevezni a dolgokat! A sztori iszonyú jó, letehetetlen regény és nem csak nőknek.

2010-06-21 19:43:30 Dani Andrea Bocs, Kitti, de már nálam is kiverte a biztosítékot!

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 2 meg 5 =:
HOZZÁSZÓLÁS:
© StoryOnline 2007