VÁLASSZ: -

2010-11-23 11:31:31

Valóságsokk

 

Mi jöhet ezután, ha már a ValóVilág beköltözést követően 24 órával pontosan tisztában vagyunk Benkő Dániel intim méretével? :) Mondjuk, nem tudom, miért csodálkozom. Amikor még futott a Lantművész Úr saját valóságshowja, gyakorta felhívtam, mert időről időre írtunk a műsora kapcsán. Gyakorlatilag bármit kérdezhettem, kiindulhattunk a cserebogarak halhatatlanságából is, ő mindig a szexre terelte a szót. Iszonyú nehéz volt úgy átfogalmaznom a vele készült interjúim, hogy ne piruljanak el az oldalak... a sajtótájékoztatón volt szerencsém látni a 42 civilről készült kisfilmet is, akik közül 14-en lesznek villalakók. Hát, érdekes műsor lesz... igazi társadalmi körkép. :)

A napokban meglátogattam a Megasztár házban Giorgiot, aki szerintem a két tehetségkutatót összevetve is az egyik legzseniálisabb énekes. A sikerek ellenére sem maradéktalanul boldog: rettenetesen bántják a külsejére tett megjegyzések, amiktől hemzseg az internet. Ezen mondjuk én is kiakadtam, hiszen a megjelenésünk velünk született adottság, amin maximum javíthatunk sporttal, frizurával, ezzel-azzal, de alapjaiban nem változtathatjuk meg! Én már nagyon régen nem abból indulok ki, ki hogy néz ki, még ebben a szakmában sem, ami azért erősen épít a külsőségekre. Azt pedig kikérem magamnak, hogy bántsanak valakit, akinek arany van a torkában! A szívembe zártam őt, ráadásul kendőzetlenül őszinte interjút adott nekem, amit a csütörtökön megjelenő Meglepiben el is olvashattok.

Izgalmas napoknak nézek elébe, ugyanis jövőhéten csütörtökön lesz a Gyémántfiú könyvbemutatója a Könyvmolyképző Kiadó szervezésében. Az egyik nagyon kedves Olvasóm, Évi már korábban felajánlotta, hogy tartsuk a bulit az ő éttermében, mi pedig éltünk a lehetőséggel. Annál is inkább, mert meghitt traccspartit szeretnénk, nem visszafogott, "viselkedős" dedikálást. Nem én leszek az egyetlen, aki íróként lesz jelen, hiszen a Kiadó másik két írónője, Benina és Spirit Bliss is könyvbemutat és dedikál. :) Magunk között már csak Három Muskétásnak nevezzük egymást, Ildikó, a Kiadó vezetője pedig a Negyedik. Nagyon jó olyan csapatban dolgozni, ahol minden pillanatban ott a szeretet! :) A könyvbemutatóra még lehet regisztrálni, erről a honlapomon, vagy a Gyémántfiú Facebook Klubban olvashattok részleteket. :-)

Legyen szép Napotok, szeretettel:

KittiCímkék: 1
Értékelés: 3.66667 Hozzászólások: ()
2010-11-11 14:10:35

Sztárok és a Gyémántfiú

Szerencsére, jól sikerült. :) Bár bevallom, tartottam tőle, hogy túl rövid a határidő, amit a Kiadó a sztároknak diktált. Elvégre, akiket felkértem az ajánlásra, iszonyú elfoglalt emberek, de a jelek szerint kedvelnek engem annyira, hogy időt szakítottak a Gyémántfiú elolvasására. Ez végtelenül jólesett, úgyhogy ezúton is köszönöm Máté Krisztának, Geszler Dorottyának és Csuha Borinak, hogy bokros teendőik ellenére is képesek voltak monitoron megismerni Heily és Nick történetét.

Gondoltam, megmutatom Nektek is, milyen gondolatok fogalmazódtak meg bennük a Gyémántfiú kapcsán:

Máté Krisztina: "Ami Nickkel történik, az minden fiatal álma...és rémálma."

Geszler Dorottya: "A regény nagyon megérintett. Aki azt gondolja, a nyilvánosság előtt zajló életnek csak előnyei vannak, óriásit téved. Megváltozik a véleménye, ha elolvassa ezt a történetet."

Csuha Bori: "A hirtelen jött sztárság, s az első szerelem romantikájának nagyon megható, életszerű bemutatását olvashattam. A Gyémántfiú magával ragadó, ám komoly mondanivalót hordozó, tanulságos történet."

Gondolom, ezek után értitek, miért örültem annyira ezeknek a soroknak. Csakúgy, mint annak, hogy már borítónk is van a Könyvmolyképző Kiadó szuper grafikusának jóvoltából, amit a Gyémántfiú olvasói klub tagjai a Facebook üzenőfalon már meg is nézhetnek! :) Csatlakozni sosem késő, rengeteg nyereményjáték, kreatív vetélkedő van, ráadásul fantasztikus a csapat. :)

Most, hogy pár napon belül végre nyomdába megy a Gyémántfiú, úgy érzem magam, mint egy fantasztikus, de iszonyú fárasztó, megpróbáltatásokkal teli utazás végén. Ha még nem volnátok tisztában ezzel, elmondom: csakis Nektek, a Ti töretlen lelkesedéseteknek, s optimizmusotoknak köszönhetem, hogy képes voltam megírni ezt a második könyvet. Nem lehetek eléggé hálás Nektek azért sem, amiért elszántan harcoltatok a kiadásért velem együtt! :)

Bízom benne, hogy most már minden rendben lesz, és a decemberi olvasótalálkozón végre személyesen is megismerhetlek Benneteket! Kálás könyveket lobogtatva! :-)

Szeretettel:

KittiCímkék: 3
Értékelés: 5.00000 Hozzászólások: ()

BLOG LEÍRÁSA

MAGAMRÓL

ÜZENŐFAL

2012-01-30 19:32:26 Kathy Kedves Kitti ! jan.25-n találkoztunk, de. 11-kor.Fantasztikus a Fényemberek,köszönöm Neked.

2011-12-21 14:44:41 Nati Kedves Kitti!
Teljesen elvarázsolt a könyved, vagyis csak a 21. fejezetig olvastam, mert addig van meg.
Kérlek küld el Nekem, mert majd megöl a kíváncsiság, hogy mi lesz Chris-sel és Jane-nel. Minden gondolatom a könyv körül forog.
Kérlek küld el nekem.
E-mail címem:
natika15@citromail.hu

2011-08-27 12:19:21 vityol Mikor és hol lehet olvasni a Smink nélkül folytatását? Nagyon jó!

2011-05-23 13:18:29 Stünde tévedtem a Féynembereket olvastam!!:D
már annyi könyvet elolvastam hogy néha nem tudom minek mi a címe:D

2011-02-07 19:28:08 Kriszti Kedves Kitti! Észveszejtő, ahogy írsz! Öröm, hogy ilyen tehetséggel áldott meg minket a Sors. A Gyémántfiút imádtam, most kezdem a Fényembereket. Azt kell hogy mondjam, jó a Harry Potter és a Twilight saga is remek... De ez mindkettőt veri! Miután elolvastam a könyved, én is írni kezdtem. Köszönöm, hogy megadtad ezt a csodás élményt!

2010-10-01 14:23:23 Relay Amikor egy általánosba jártunk, sosem gondoltam volna, hogy épp te leszel az, aki ekkora karriert fut majd be. Mindig is furcsa kis szerzet voltál, és emlékszem, hogy nem nagyon szerettek. Még mindig előttem van a kép, ahogy a fiúk elvették a verseid, amiket órán írtál, hangosan felolvasták szünetben és kinevettek miattuk. De nagyon büszke vagyok rád, mert mint ahogy ők, akik kiröhögtek téged, nem, de te elmondhatod magadról, hogy elértél valamit az életben! Gratulálok hozzá!

2010-09-22 22:46:38 mkcs Szia Kitti !

A kezdetektől a Fényemberekre vártam !
A Smink nélkül is tetszett és a Gyámántfiú is -végül belopta magát a szívembe - , de igazán kíváncsi vagyok a Fényemberek 2. fejezetére ! mkcs

2010-09-16 22:06:48 Ambrus Petrus Szia Kitti! Hihetetlen csaj vagy (Ezt jó értelemben mondom)! Imádok olvasni, ha valami megfog, a könyvet egyszerűen nem tudom lerakni( persze ha van rá időm). Volt már rá példa, hogy egy hónap alatt közel 4 ezer oldalt olvastam el. A lényeg, hogy amit írsz az változatos, mindig új, laza, kötöttségek nélküli. Egyszerűen fantasztikus. Puszika!

2010-09-14 16:15:47 monika65 Kedves Kitti!
Kíváncsi volnék a véleményedre... http://monika65.blog.nlcafe.hu
előre is kösz!!

2010-09-08 16:02:09 Gréty Robinson Szia Kitti!
Ez egyszerűen hihetetlen, amit a nagy utazásodon átéltél. Wow. Szerintem is :) Én is kíváncsi volnék, hogy én ki lehettem egyik előző életemben! Talán egyszer majd rászánom magam és utána kutatok! További szép napot!
Pusszantás: Gréty

2010-08-24 13:35:10 Melinda Szia! Nem voltunk osztálytársak, de én mindenesetre emlékszem rád. Középiskolában voltunk sulitársak. Mindössze 1 évig. Sajna. De jó volt az is. Sokat lehetett tőled tanulni. A diákok vezetőjeként példát mutattál. Szép napot továbbra is. -Melinda-

2010-08-23 11:14:51 Szurovecz Kitti Kedves Melinda! :-) Nagyon köszönöm. Most csiklandozza az oldalam a kíváncsiság, melyik Melinda lehetsz, mert 4 iskolába is jártam és mindenhol volt Melinda osztálytársam. :-)

2010-08-17 13:44:12 Melinda Szia Kitti! Már régen is látszott rajtad, hogy tehetséges vagy. Gratulálok a sikeredhez. -Egy régi iskolatársad-

2010-08-16 16:09:10 szurovecz.kitti Kedves Szeka! Mindig pontos i-vel írtam a nevem és magasról teszek a trendekre.:-)

2010-08-12 07:44:36 szeka Kitti, ha már olyan veszettül trendinek képzeled magad, miért nem írod y-al a végén a neved?

2010-08-09 08:59:43 Rita Szia Kitti! Te aztán érted, hogyan csigázd fel az ember érdeklődését :)).Biztos vagyok benne, hogy ez a könyved is nagy sikerű lesz majd, akárcsak a Gyémántfiú és a Smink nélkül. Gratula ;)

2010-07-29 10:54:53 Miri Kitti! A nice-on láttam egy cikket a készülő webes könyvedről és 1 nap alatt elolvastam az eddig kitett 220 oldalt! :-) Elképesztően jó és a Smink Nélkül beharangozója is nagyon felkeltette az érdeklődésem. Attól tartok, velem szereztél egy új rajongót! Puszi: Mirjam

2010-07-14 16:44:23 Weninger Reni Szia Kitti, nagyon örültem amikor a minap azt olvastam a Facebookon hogy lesz majd 2. regényed. Remélem, hogy a Smink Nélkül második része mert nagyon-nagyon tetszett nekem a könyv. :-) És mikor? Mert már a Gyémántfiút is elolvastam, azaz teljesen kifogytam belőled! :-) Szimpatikus hogy minden olvasóddal szóbaállsz és Te magad szerkeszted a rajongói oldalad. NAGYON SOK SIKERT KÍVÁNOK NEKED, HIHETETLEN TEHETSÉGGEL ÁLDOTT MEG A SORS! Szeretettel, Reni

2010-06-25 22:50:59 Solymos Zoltán :) Szia Kittilány! Szoktam nézegetni a blogod, értelmes gondolataid vannak, jól írsz, tetszik. A Smink Nélkül című könyved megvettem a csajomnak szülinapra, aztán meg lenyúltam tőle! :) Végre egy nő, aki meri nevén nevezni a dolgokat! A sztori iszonyú jó, letehetetlen regény és nem csak nőknek.

2010-06-21 19:43:30 Dani Andrea Bocs, Kitti, de már nálam is kiverte a biztosítékot!

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 2 meg 13 =:
HOZZÁSZÓLÁS:
© StoryOnline 2007